Vaš otrok v posebni negi

0
1492
Inkubator
Inkubator

Vsako obdobje, ko je še dojenček v posebni negi, je za starše naporno, in slabše je njegovo stanje, hujša je zaskrbljenost staršev. Če imate še enega otroka, dvojčka ali starejšega bratca ali sestrico, ki potrebuje starše, so poporodni dnevi prav nevzdržni. In če k temu dodate še telesno bolečino carskega reza ali velikega števila šivov, se boste resnično spraševali, kako boste vse skupaj preživeli.

Vaše telesno zdravje je na prvem mestu za vse navzoče in morda boste morali žrtvovati navzočnost partnerja, da se bo posvetil novemu dojenčku in otrokom doma. Kakorkoli pa je najbolje, če s partnerjem čim več časa posvetite novorojenčku. Dejstvo, da še ni pripravljen na življenje brez posebne nege, še ne pomeni, da še ni pripravljen na ljubeče družabne stike s starši. Ves čas, ko je bil v vas, jih je imel. Ne zapustite ga zdaj.

Če je inkubator v negovalnem oddelku, ki je del porodnišnice, ga boste verjetno smeli obiskovati. Če je dojenček v posebnem oddelku, ki je ločen od vašega oddelka, vam bo sestra dala na voljo voziček, da ga boste lahko obiskovali z vozičkom, dokler ne boste zmogli poti peš. Če so morali dojenčka preseliti v drugo bolnišnico, ker mora morda biti v neonatalnem oddelku za intenzivno nego, bodo morda premestili tudi vas. Če to ni mogoče, bi vam morali dovoliti obisk takoj, ko boste dovolj pri močeh za pot.

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno. Kliknite tukaj.

Ni objav za prikaz

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj