IZDAJE PRIROČNIKA BABYBOOK IN BABYBOX

Vsako leto zahvaljujoč našim cenjenim partnerjem obdarimo nosečnice oz. bodoče mlade starše z izvodi priročnika BabyBook in s paketkom BabyBox.

E-verzije: priročnik BabyBook in BabyBook Malček

Izvod Priročnika za bodoče mlade starše BabyBook in BabyBox lahko BREZPLAČNO prejmete v materinskih šolah/šolah za starše oz. pri vašem ginekologu v vašem zdravstvenem domu ali zasebnem ginekologu, v porodnišnici in v nekaterih ultrazvočnih ambulantah ter nuhalnih, kjer opravljajo preglede nosečnic. Izvod Priročnika BabyBook Malček pa boste prejeli ob vpisu otroka v vrtec.

V Priročniku Baby Book, od nosečnost do 1. leta lahko prelistate tudi na povezavi. Na povezavi pa lahko prelistate e-verzijo Priročnika Baby Book Malček, od 1. do 6. leta.


BabyBox skozi leta:

Skupaj z našimi cenjenimi partnerji smo pripravili že 7 izdaj BabyBoxa za nosečnice in mlade starše.

Slika je simbolična. Izbor in število izdelkov je odvisno od posamezne izdaje.

Vsako leto oz. izdajo nam pri vsebinah pomagajo strokovnjaki in poznavalci. Z njimi pripravljamo uporabne nasvete od nosečnosti do 6. leta starosti otroka. Uporabni nasveti Priročnika Baby Book vas bodo tako vodili skozi obdobje nosečnosti, pripravo na porod, porod, prve mesece z dojenčkom. V Priročniku Baby Book Malček pa boste z nasveti strokovnjakov prešli vse do vzgoje in uvajanja malčka v vrtec in predšolsko obdobje, do priprav na poti starševstva in tudi partnerstva na nove izzive in radosti vzgoje nadobudnih malčkov.

Do sedaj smo pripravili že:

✅ 300+ STROKOVNJAKOV sodeluje in ustvarja z nami vsebine
✅ 600+ VIDEO nasvetov z uporabnimi nasveti posneti s strokovnjaki
✅ 3.000+ uporabnih VSEBIN je že objavljenih na portalu, vsako leto pa jih še nadgrajujemo

Z uporabnimi nasveti in vsebinami pokrivamo vse prelomne točke od zanositve, nosečnosti, poroda, dojenčka, otroka, starševstva in partnerstva – temelj za novonastalo in mlado družino od zanositve do šole.