IZDAJE: PRIROČNIK BABYBOOK IN BABYBOX

Vsako leto zahvaljujoč našim cenjenim partnerjem in strokovnjakov pripravimo za nosečnice oz. (bodoče) mlade starše Priročnik BabyBook in Priročnik BabyBook Malček, ter jih obdarimo s paketkom za mamice in starše BabyBox.

E-verzije: Priročnik BabyBook in BabyBook Malček

Izvod Priročnika za bodoče mlade starše BabyBook in BabyBox lahko BREZPLAČNO prejmete v materinskih šolah/šolah za starše oz. pri vašem ginekologu v vašem zdravstvenem domu ali zasebnem ginekologu, v porodnišnici in v nekaterih ultrazvočnih ambulantah ter nuhalnih, kjer opravljajo preglede nosečnic. Izvod Priročnika BabyBook Malček pa boste prejeli ob vpisu otroka v vrtec.

Priročnik BabyBook, od nosečnost do 1. leta prelistajte na povezavi. Na povezavi pa lahko prelistate e-verzijo Priročnika Baby Book Malček, od 1. do 6. leta.

BabyBox skozi leta:

Skupaj z našimi cenjenimi partnerji smo pripravili že 7 izdaj BabyBoxa za nosečnice in mlade starše.

Baby Box

Slika je simbolična. Izbor in število izdelkov je odvisno od posamezne izdaje.


Vsako leto oz. izdajo nam pri vsebinah pomagajo strokovnjaki in poznavalci. Z njimi pripravljamo uporabne nasvete od nosečnosti do 6. leta starosti otroka. Uporabni nasveti Priročnika Baby Book vas bodo tako vodili skozi obdobje nosečnosti, pripravo na porod, porod, prve mesece z dojenčkom. V Priročniku Baby Book Malček pa boste z nasveti strokovnjakov prešli vse do vzgoje in uvajanja malčka v vrtec in predšolsko obdobje, do priprav na poti starševstva in tudi partnerstva na nove izzive in radosti vzgoje nadobudnih malčkov.

Do sedaj smo pripravili že:

  • 300+ STROKOVNJAKOV sodeluje in ustvarja z nami vsebine
  • 600+ VIDEO nasvetov z uporabnimi nasveti posneti s strokovnjaki
  • 3.000+ uporabnih VSEBIN je že objavljenih na portalu, vsako leto pa jih še nadgrajujemo

Z uporabnimi nasveti in vsebinami pokrivamo vse prelomne točke od zanositve, nosečnosti, poroda, dojenčka, otroka, starševstva in partnerstva – temelj za novonastalo in mlado družino od zanositve do šole.