Pravljična dežela Gorajte

0
1682
pravljična dežela
pravljična dežela

Po znanem slovenskem pregovoru »kamen na kamen palača...« je že sedmo leto zaživela Pravljična dežela Gorajte.

brezplačno, brez predhodnih prijav

od NEDELJE, 18.12. do SREDE, 28. 12.2016 
RAZEN 25.12.2016 PREDSTAV NI
ob 15. uri in ob 17. uri

v Virmašah pri Škofji Loki

Vedno več nas je, ki obožujemo čar pravljice in skrbimo, da pravljične energije v Gorajtah objemajo praznični december, z vedno lepšim programom in z vedno boljšo in pestrejšo pravljicčno postavitvijo, pravi prireditelj  projekta, Društvo Oddih Gorajte, katerega predsednica je Danica Kordež, ki je vsa ta leta tudi vodja projekta.

Letos bo v popolnoma prenovljeni Pravljični deželi Gorajte kar 16 dni vodila pot v svet otroške domišljije.

Muca Copatarica, Čarovnica Cica Mica, dobre vile, Škratova vasica z legendarnima  atom in mamo Škratovo, pa Zvezdica Zaspanka, Volk in trije prašički, Rdeča Kapica, vas bodo popeljali v živi svet pravljic. Letošnja atrakcija – dežela Nije pa vas bo navdušila s prigodami vseh prebivalcev te lepe dežele. Peter Pan, Poglavar Indijancev v čisto pravi indijanski vasi, kapetan Kljuka s svojim zakladom in veličasten prihod Vile Zvončice bodo nepozaben spomin letošnje prireditve.

Najboljše od vsega pa bo srečanje z govorečim hrastom Modrecom.

Bogata scenska postavitev, veličastni kostumi in prelepa glasbena spremljava spremljajo letošnji potep po deželi pravljic. Dedek Mraz tudi tokrat stopi med otroke v spremljavi ognjemeta. Ostali bogati zvočni efekti, z nadvse prijetno glasbo in petjem pa še dodatno vzpodbudijo pravljično počutje v tej nepozabni deželi pravljic v Gorajtah pri Škofji Loki.

Zato ne zamudite ene najlepših otroških prireditev. 

Več informacij o Pravljični deželi Gorajte in terminih predstav si oglejte na naši spletni strani www.pravljicnadezela-gorajte.si.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here