Žvečilni gumi v laseh

1
1678
Žvečilni gumi v laseh
Žvečilni gumi v laseh

Kako odstraniti žvečilni gumi v laseh? Podajamo nekaj nasvetov, da ne bo vedno treba striči las in ne bo posledičnega joka.

Žvečilni gumi je zabavna stvar, dokler je v ustih. Ko pa se nekako znajde v otrokovih laseh, pa se stvar zaplete. Kaj narediti, ko je žvečilni gumi v laseh in kako ga odstraniti?

Najhitrejša rešitev je z margarino, oljem ali arašidovim maslom. Namažite ga po laseh in počesite z glavnikom. Lahko ga nanesete tudi na vato, s katero potem prepojite del, kjer je žvečilni gumi. Nato lase umijte s šamponom.

Ravno tako učinkuje mazilo, kot tudi olivno olje in še druga mazil iz zdravilnih rastlin. S kože odstranite žvečilni gumi z otroškim oljem ali pa na prilepljen žvečilni gumi pritisnite še enega in oba hkrati odlepite. Medtem pa bo za žvečilni gumi na obleki poskrbelo zamrzovanje ali pa kocka ledu. Na ta način se bo žvečilni gumi kar sam odlepil.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

1 KOMENTAR

  1. Da bomo za drugič vedeli. Pri nas si punci velikokrat skočita v lase in si nagajata. Ne dolgo nazaj smo imeli tudi čigumi v laseh. Ampak ni šlo drugale, kot da smo ji ustrigli nekaj las, da smo ga spravili stran.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here