Z nosečniškim trebuščkom v novo leto

0
1050
Pregledi v nosečnosti

Silvestrovanje za mnoge pomeni zabava s prijatelji do jutranjih ur. Z nosečnostjo pa se prioritete bodočih staršev spremenijo. Nazadnje mora nosečnica skrbeti zase, zato verjetno ne bo praznovala do jutranjih ur. Samo zato, ker ste noseči, pa se vseeno ni potrebno odpovedati vsemu in silvestrskega večera preživeti v postelji.nosenost_roke

  • Za bodoče starše je to silvestrovo nekaj posebnega, saj je zadnje, ki ga bosta preživela sama, če pričakujeta prvega otroka. Zato si privoščita praznovanje s prijatelji in družino ali pa si privoščita kratek oddih.
  • Ker ste noseči, še ne pomeni, da se, če greste na zabavo, ne morete obleči elegantno, saj obstaja veliko trendovskih nosečniških oblačil. Važno je, da se v njih počutite udobno in vas ne tiščijo.
  • Če bi si raje privoščili nekaj počitka, lahko obiščete wellness in se razvajate, vendar pa vse wellness storitve za nosečnico niso primerne.
  • Če ste dovolj pri močeh in se počutite dobro, k sebi domov povabite prijatelje, vendar pa se nikar ne mučite s pripravo zapletenega silvestrskega menija, ampak raje pripravite enostavne in okusne prigrizke.
  • Če ste za kulturo, pojdite na ogled kakšne predstave.

Vir: Family

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

Ni objav za prikaz

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here