Velikonočni okraski – 5 preprostih idej

28
Velikonočni okraski
Velikonočni okraski

Pripravite se na veliko noč z zabavnimi in prazničnimi velikonočnimi okraski, ki bodo polepšali vaš dom!

Velikonočni zajček iz lesenih žlic

Pridružite se ustvarjalni zabavi in izdelajte svojega ljubkega velikonočnega zajčka iz lesenih žlic! Preprosto prilepite nekaj lesenih žlic skupaj, dodajte malo barve in dekorativnih elementov ter ustvarite čarobnega zajčka, ki bo polepšal vašo velikonočno dekoracijo.

Preverite idejo.  

Velikonočni piščanček iz ščipalke

Za dodatek k vašemu velikonočnemu praznovanju lahko ustvarite simpatične piščančke iz ščipalk! Uporabite barvno papirnato ali blagovno ščipalko, dodajte oči, kljun in perje ter ustvarite prikupne piščančke, ki bodo prinesli pomladno veselje v vaš dom.

Preverite idejo.

Velika noč
Velika noč

Odtisi velikonočnega zajčka iz rolice toaletnega papirja

Reciklirajte rolice toaletnega papirja in ustvarite unikatne odtise velikonočnih zajčkov! Preprosto zmečkajte rolico v obliko zajčka, jo pomočite v barvo in odtisnite na papir. Dodajte detajle, kot so ušesa, oči in gobec, ter ustvarite čudovite velikonočne umetnine.

Preverite idejo.

Velikonočni jajčki iz makaronov

Poiščite svojo ustvarjalnost in izdelajte barvite velikonočne jajčke iz makaronov! Pobarvajte makarone v različnih barvah, jih zlepite skupaj v obliko jajca in jih okrasite s trakovi, bleščicami ali barvnim papirjem. S temi unikatnimi jajčki boste zagotovo navdušili vse obiskovalce vaše velikonočne mize.

Preverite idejo.

“Ku ku, ni ni” velikonočni zajček

Presenetite svoje najmlajše s simpatičnim velikonočnim zajčkom, ki ga lahko naredite kar iz papirja! Izrežite obliko zajčka, mu dodajte ušesa, oči, gobec in brke ter ga postavite v skrito mesto. Ko otroci odkrijejo svojega skritega prijatelja, bodo zagotovo navdušeni nad presenetljivim velikonočnim darilom.

Preverite idejo.

VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE VAM ŽELIMO!

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno. Kliknite tukaj.

Ni več objav