Uvodni poporodni vlog

Alja Malis vam predstavi svojo novorojenčico. Kaj vse bomo videli v prihodnosti, vam bo predstavila v videu.

0
486

Živjo, Alja Malis tukaj.

Tokrat vam lahko že predstavim svojo malo novorojenčico, Niko Luno, ki se pridno hrani. Malce prezgodaj je pohitela na ta svet. Rodila se je 4. avgusta, čeprav smo jo pričakovali v začetku septembra. Bila je nedonošena, vendar je bilo z njo vse ok. Sedim na žogi in se malo zibam, da jo mirim, da bo tudi zaspala. Ker je že zelo veliko budna. Z njo je bilo vse ok, le malo težav je imela z dihanjem med dojenjem. Tudi sesala je z malo manjšo močjo. Zato se še zdaj ‘vrtiva v začaranem krogu’ med stekleničko in dojko. Vendar verjamem, da bova enkrat prešli samo na dojenje. To je zdaj najina največja želja.

Kaj sledi v prihodnjih vlogih?

V nadaljnih vlogih vam pripravljam veliko zanimivih nastevov in praktičnih vaj, utrinkov iz najinega vsakdana. Videli boste kako se da telovaditi, skrbeti za telo skupaj z dojenčkom. Kako se da celo dojiti in telovaditi skupaj z dojenčkom. Kako ga celo uspavati na način, da ne boli hrbet, ampak da se vmes raztegujemo. Veliko teh nasvetov in koristnih idej kaj početi z novorojenčkom, da se tudi on motorično in kognitivno razvija.

Pa še to! Uspelo mi je roditi vaginalno po carskem rezu. To je moja največja zmaga v tem obdobju, plus roditi zdravo punčko. Zato vas povabim, da me spremljate še naprej, tudi sedaj v tem lepem poporodnem obdobju.

Čau!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj