Ustni wellness Vesel … za zdrav in sproščen družinski nasmeh

0
66

Preventiva, svetovanje in podpora zobozdravnika in ustnega higienika bodočim staršem, nosečnicam in staršem otrok v različnih starostnih obdobjih.

Z našim delovanjem stremimo k načelom celostne obravnave, ki so primeren odgovor za ohranjanje in povrnitev zdravega, dopadljivega in sproščenega nasmeha. Na voljo Vam je ustna medicina s 25 letnimi izkušnjami, ki v skladu z občutljivimi dogajanji v telesu izvaja podporo pri samozdravljenju in temelji na načelu predvsem na škodovati.

Več o nas in našem delu (načelih in postopih) preberite na www.veselnasmeh.si ali pa nam pišite na el. naslov [email protected].

Storitve:

  • Preventiva, svetovanje in podpora zobozdravnika in ustnega higienika bodočim staršem, nosečnicam in staršem otrok v različnih starostnih obdobjih, ter odraslim osebam.
  • Pomemben del priprav za prihod vašega novorojenčka.
  • Ustna higiena in zdravljenje ustnih bolezni in bolezni obzobnih tkiv.
  • Estetske rekonstrukcije zob.
  • Odkrivanje odontogenih žarišč z ustrezno obravnavo (avitalni zobje).
  • Kirurški posegi in implantologija.
  • Uporaba laserja pri zobozdravniških postopkih in zdravljenju mehkih tkiv.

Z dovoljenjem hvaležne noseče mamice, ki je zaradi parodontalne bolezni v nosečnosti obiskala ustno higieničarko Simono Knific Vesel iz Ustnega Wellnessa Vesel, delimo med bralce njen zapis in izkušnjo:

»Že v prvi nosečnosti sem opazila pogoste krvavitve dlesni tudi, tudi ko zob nisem ščetkala. Po porodu se je stanje malenkost umirilo. V prvem trimesečju druge nosečnosti pa se je stanje občutno poslabšalo (močne krvavitve dlesni), kljub redni higieni in čiščenju kamna pri zobozdravniku. Zato sem se naročila na pogovor in pregled k Simoni Knific Vesel, dipl. viš. ustni higieničarki. S predlaganim zdravljenjem sva pričeli že v naslednjem mesecu. Po prvem posegu (odstranjevanje zobnih oblog nad in pod dlesnijo, zunanjih zabarvanj in luščenju ter glajenju zobnih korenin) je bilo nekaj občutljivosti, a se je stanje dlesni z redno podporno terapijo zelo hitro izboljševalo. Enkrat mesečno še obiščem ustno higieničarko, ki mi izvede osvežilno čiščenje poglobljenih žepkov in skrbim za redno ustno higieno. Krvavitev dlesni ni več, barva dlesni je lepa, zato vem, da je bila odločitev za poseg, v času nosečnosti, pravilna. Hvaležna in zelo zadovoljna sem z osebnim pristopom, strokovnim delom in pozitivnim odnosom Simone Knific Vesel in sodelavk.«

 

Gregor Vesel, dr. dent. med. in Simona Knific Vesel, dipl. ustni higienik, Zobozdravstvo in ustna higiena, Gestrinova ulica 2, 1000 Ljubljana, ID številka: SI 94210977

Naročanje po telefonu 01.4397.940 in 041.605.530, [email protected] 

www.veselnasmeh.si

 

Oglasno sporočilo

 

Sodelujoči strokovnjaki:

Gregor Vesel, dr. dent. med. in Simona Knific Vesel, dipl. ustni higienik

https://www.veselnasmeh.si/

Zobozdravstvo in ustna higiena, Gestrinova ulica 2, 1000 Ljubljana, www.veselnasmeh.si

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here