Trajanje zdravljenja in obnovitvena bioresonančna terapija

0
611

Bioresonančna terapija je uspešna, če vztrajamo pri zdravem življenjskem slogu in upoštevamo navodila terapevta, terapije niti ni treba obnavljati, saj se v telesu zgodi energetski preklop. Načeloma pa je potrebnih povprečno od 4 do 6 terapij za nezahtevne alergijske reakcije - to pomeni približno 3 mesece pri majhnih otrocih, pri malo večjih od 3 do 6 mesecev.

Bioresonanca je zelo popularna v smislu zdravljenja alergij. Alergiki prihajajo skoraj vsakodnevno. S to metodo je mogoče odlično testirati alergije, mikroorganizme, degenerativna obolenja, avtoimunske bolezni, tudi zobe. Tina Najdič, dipl. hol. energ. med., v videu razloži, koliko časa trajajo terapije za posamezne starostne skupine. Le izjemoma je potrebna obnovitvena bioresonančna terapija, saj pride do preklopa energetskega sistema.

Uspešnost terminskega obiska pri bioresonančnem terapevtu je zelo odvisna od  tega, kako posameznik sledi nasvetom, kako hitro se razstruplja, kakšen je odziv njegovega imunskega sistema, hkrati pa tudi od tega, kako terapevt postavi načrt terapije. Povprečno je potrebnih od 4 do 6 terapij za običajne, nezahtevne alergijske reakcije. To pomeni približno 3 mesece pri majhnih otrocih, pri malo večjih od 3 do 6 mesecev, še pri večjih in odraslih pa koledarsko leto.

Načeloma terapij ni potrebno obnavljati. Zgodi se energetski sklop, nekakšen preklop energetskega sistema in če vztrajamo pri navodilih in se ne vrnemo na star način življenja, se zadeva postavi na svoje mesto in smo zdravi. Če pa pride do podobne situacije oziroma nekega šoka, pa se podobne zadeve lahko ponovijo. Naše črevo oziroma celo telo ima spomin, ki se ponovno aktivira. Telo si ponovno zaželi reševanja, vendar je ta terapija lahko veliko hitrejša in krajša. Na nek način samo pogladimo pacienta.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Najdič

dipl. energ. hol. med., Ordinacija Tita, Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here