Stranski učinki bioresonančne terapije

0
1031

Stranski učinki bioresonančne terapije vedno so in se tudi morajo pojaviti, saj telo mora reagirati na impulze, ki jih sproži terapevt in tako tudi pokaže, da se je zaželo razstrupljati. lahko se celo zgodi poslabšanje razlogov zaradi katerih je oseba prišla na bioresonanco.

Stranski učinki bioresonančne terapije so znak, da terapija deluje in da se je telo pričelo razstrupljati. Tina Najdič, dipl. hol. energ. med., razloži, da se lahko poslabšajo vsi elementi, zaradi katerih so pacienti prišli na terapijo, vendar je potrebno vztrajati

Stranski učinki so in morajo biti. Telo dobi impulz in odreagira z visoko temperaturo, bruhanjem in glavoboli. Temperatura med 37,6 in 38 stopinjami je zelo nespecifična, lahko pa otroka že zelo »kuha«. Vztrajamo in ne dajemo dodatkov za zbijanje temperature, ampak pustimo telesu, ki se na ta način zdravi.

Po drugi strani pa se lahko poslabšajo vsi elementi, zaradi katerih so pacienti prišli. Poslabša se npr. stanje kože, pri ljudeh, ki pridejo z degenerativnimi obolenji ali vnetji sklepov, se sklepi še povečajo, poveča se oteklina, temperatura sklepa ipd. V tem smislu je treba otroka opazovati. Po terapiji opazujemo, kaj se dogaja z nami. O tem je treba poročati, ker s tem pomagamo tudi terapevtu pri določitvi terapije. Včasih se pri tretjem ali četrtem obisku začne iz alergijskih stanj tudi stanje razstrupljanja.

V stanju razstrupljanja mora biti prosta pot v smislu jeter, torej razbremenjena jetra. Postavljeno mora biti tudi debelo črevo, pa tudi tanko črevo mora biti osvobojeno vseh alergijskih reakcij. Hkrati pogledamo ledvice. To so štirje zelo pomembni razstrupljevalni organi. Če ampule v setu, s katerim delamo, pokažejo npr. limfadenitis (vnetje limfe) prenehamo z razstrupljanjem organizma. To je tisto, s čimer se pokaže reakcija: ali je terapija prezgodnja, premočna ali v tistem trenutku nepotrebna ali celo škodljiva.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Najdič

dipl. energ. hol. med., Ordinacija Tita, Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here