Solna terapija je primerna za dojenčke in odrasle

0
2526

Sara Bagari, haloterapevtka iz Centra solnih terapij Podutik, pojasni, da je solna terapija tako za otroke oziroma dojenčke in za odrasle. Poleg osnovne solne terapije se lahko tako otroci kot odrasli odločijo tudi za druge terapije, ki delujejo kot preventiva.

V videu Sara Bagari, haloterapevtka iz Centar solnih terapij Podutik, razloži, komu je namenjena solna terapija in kako otroci dojemajo solno sobo.

Solna terapija je dejansko primerna za celotno generacijo, sprejmemo otroke oziroma dojenčke od šestega meseca dalje, če so donošeni, in pa od enega leta, če so nedonošeni, pa seveda vse do starostnikov. Je pa res, da okrog 60 % naših obiskovalcev je otrok, ampak predvidevam, da je predvsem zato, ker bi starš za svojega otroka vse naredil, da bi se dobro počutil.

Ko so težave, priporočamo osnovno terapijo, ki traja 40 minut, imamo pa tudi pri otrocih tako imenovane igralne urice, to je 55-minutna terapija, je namenjena otrokom, ki so popolnoma zdravi. Na 55-minutni terapiji gre za dodatno podporo imunskemu sistemu in jo priporočamo enkrat na teden ali na deset dni. Pri odraslih pa imamo tako imenovano detoks terapijo, ki traja 60 minut, je za zdrave ljudi in gre za močno delovanje limfnega sistema, torej razstrupljanja.

Sodelujoči strokovnjaki:

Sara Bagari

Sara Bagari

http://solna-terapija.si/

haloterapevtka, Center solnih terapij Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

Ni objav za prikaz

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here