Simbol Valentinovega je srce v raznoraznih oblikah

0
944
Valentinovo
Valentinovo

14. februarja praznujemo Valentinovo, praznik, ki je sicer že zelo skomercializiran. Vseeno pa je lahko priložnost, da svojemu ljubljenemu izkažete še posebno pozornost, ki pa je tudi v vsakdanjem življenju ne sme manjkati.

Valentinovo se imenuje po svetniku svetem Valentinu. Živel je v 3. stoletju našega štetja v času rimskega cesarja Klavdija in je umrl kot mučenik. Po legendi je sveti Valentin poročal pare v skladu s krščansko tradicijo – čeprav je bilo to takrat strogo prepovedano.

Svojemu najdražjemu lahko poklonite kakšno pozornost. Simbol Valentinovega je seveda srce v raznoraznih oblikah, zelo popularne so tudi rože in nakit. Če želite bolj osebno darilo, lahko napišete ljubezensko pismo ali naredite foto knjigo.

Najlepše darilo pa je, da partnerju naklonite svoj čas. Preživita skupen večer ali pa kar cel dan. Čudovito se bosta imela tudi na večerji ali na razvajanju v wellnessu. Kakorkoli pa boste že preživeli ta dan, izognite se velikemu potrošništvu, saj je najpomembnejši čas, ki ga namenite ljubljeni osebi.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

Ni objav za prikaz

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here