Pustni kostumi za dojenčke

0
3766
duhec

Izdelajte pustni kostum za dojenčka sami

Dandanes lahko povsod kupite pustne kostume tudi za dojenčke. Lahko ga kupite, ali pa ga z nekaj iznajdljivosti naredite sami.

Pustni kostumi za dojenčke so običajno sestavljeni iz žabic, pokrivala (da se glavica ne ohladi) ter ogrinjala ali plašča. Kostum za dojenčka mora biti udoben za nošenje in ne sme akumulirati toplote, vseeno pa mora biti v njem dojenčku še vseeno toplo. Prav tako mora biti enostaven za slačenje in oblačenje, da boste dojenčka še vseeno lahko enostavno previli.

Izdelajte pustni kostum za dojenčka sami

Pustne kostume za dojenčke lahko kupite v trgovini ali preko spleta. Če pa se boste odločili, da ga naredite sami, vam ponujamo tri ideje.

Duhec: Za kostum duhca morajo biti vsa oblačila bele barve – žabice, zgornji del ter ruta pritrjena na kapici za ogrinjalo. Če želite, mu na obraz nanesite nekaj belih pikic, vendar bodite pozorni, da uporabljate ličila, ki so primerna za otroke.

Pikapolonica: Klasičen kostum za dojenčke je pikapolonica. Za to boste potrebovali rdečo ali črno kapo (na katero lahko pritrdite tudi doma narejene tipalke), črne žabice in rdečo ruto, na katero lahko z barvami za blago narišete črne pike, ali pa na ruto pritrdite črne pike, izrezane iz blaga, filca ali papirja.

Snežak: Za srčkanega snežaka potrebujete pom-pom cofke, ki jih prišijete na belo oblačilo, mehko belo volneno kapo, tri črne gumbe, ki jih prilepite ali prišijete na oblačilo, za piko na i pa dojenčku na nosek narišite še oranžno piko.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here