Predstavljajte si svojega otroka

2002
Meditacija
Meditacija

Da se boste lažje pripravili na otroka, si lahko pomagate z različnimi tehnikami kot so vizualizacija, meditacija, veliko berite in se spoznavajte s plodom, ki raste.

Meditacija je odlična tehnika za odganjanje zmedenih misli. Urjenje vizualizacije vas lahko nauči usmeriti se na svojo zavest; to je zelo uporabna tehnika med nosečnostjo.

Poizkusite z vajo, ki se osredotoča na svečo. V poznejših seansah si lahko izberete predmete, ki imajo kakšen poseben pomen, na primer igrače, ki ste jih kupili ali dobili za svojega otroka, stvari iz otroštva ali fotografije pomembnih ljudi iz svojega življenja. Namestite se v udoben stol. Postavite prižgano svečo predse in pustite, naj vam oči počivajo na plamenu. Z očmi ves čas stremite v plamen.

Počasi se boste začeli zavedati drugačnih barv in intenzivnosti svetlobe v plamenu, od belega, vročega jedra proti rumenim in oranžnim odtenkom, ki migljajo ob zunanjem robu plamena. Ko bodo vaše oči postale težke, jih počasi zaprite, toda glejte plamen še naprej v očesu svoje zavesti. Postavite svojega otroka v podobo plamena, obdanega s svetlobo, in dovolite mu krožiti v svoji zavesti.

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno. Kliknite tukaj.

Ni več objav