Praznovanje silvestrovega, ko imate dojenčka

0
542
darilo_2

Ko dobite otroka, se spremeni tudi način praznovanja. Tako bo tudi silvestrovo postal družinski dogodek.  In kako praznovati silvestrovo, če imate dojenčka?

Nekaterim mladim staršem je čisto všeč, če lahko silvestrovo preživijo doma in gledajo televizijo, medtem ko dojenček spi v svojem znanem okolju. Spet drugi pa želijo ta večer preživeti v dvoje na kakšnem silvestrovanju. V tem primeru boste za otroka poiskali primerno varstvo, če je že star toliko, da ga lahko za nekaj uric prepustite drugim. Seveda pa bo kasneje še veliko priložnosti za praznovanje, tudi z otrokom. Kot starši imate odgovornost do otrok, zato jih zaupajte le tistim, ki jim zaupate. Še ena možnost je, da silvestrujete skupaj s kakšno mlado družino. Tako lahko dojenčki spijo, vi pa vseeno imate nekaj od silvestrovanja.darilo_2

Glede na to, kako majhen je otrok, se bo različno odzval na hrup. Medtem ko lahko triletniku verjetno kar dobro razložite, od kod prihaja glasen hrup, pa bo dojenček morda na glasen hrup reagiral prestrašeno. Zato dobro zaprite okna in dojenčku omogočite mirno okolje za spanje.

Vir: Helpster

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here