Praktična in elegantna previjalna torba

0
958

Dandanes je pomembno še kaj drugega kot to, da je previjalna torba funkcionalna in dokaj poceni. Poudarek je tudi na zagotavljanju elegantnega videza in vsestranskosti. V vsakdanjem življenju, ko boste potovali z otrokom, boste rabili tisoč stvari zanj, zato je zelo pomembno, kakšna je previjalna torba, predvsem naj ima več posameznih predalov, kamor boste lahko ločeno shranili plenice, steklenice ali oblačila. Torba naj bo praktična spremljevalka za vsak dan.

Kaj naj bo v previjalni torbi?

Naj gre za nakupovanje, obisk ali za sprehod v park. Če greste nekam z dojenčkom, rabite veliko stvari in morate biti pripravljeni na vse. Zato naj torba vsebuje naslednje stvari:

Pripomočki za previjanje: plenice in robčki, kreme, krpice, dezinfekcijske krpice
Hrana in prehranjevalni pribor za otroka: odvisno od starosti in prehranjevalnih navad – steklenička, kašica, krekerji, žlice, krpe za brisanje itd.
Duda, grizalo ali majhna igrača
Rezervna oblačila za nujne primere

Če so z vami na poti tudi dojenčkovi sorojenci, za vsak primer s sabo imejte tudi:

Kakšen obliž in v poletnem času gel proti insektom
Robčke
Pijačo in kakšen prigrizek
Mogoče rezervno obleko

Seveda v torbo spadajo tudi stvari, ki jih potrebujete vi – ključi, mobilni telefon, kozmetični pripomočki. Če imate previjalno torbo z osnovno opremo pripravljeno v vsakem trenutku, to zmanjšuje stres in preprečuje, da bi enostavno kaj pozabili. To je še posebej pomembno za očete, ki niso tako zelo pogosto sami z otrokom na poti. Ko pridete domov, je najbolje pripraviti vrečko za naslednjič, ko boste šli kam, z izjemo hrane.

Vir: Urbia

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here