Popolno družinsko doživetje na gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

0
541
Otroški bazar
Otroški bazar

Prihaja že 14. Otroški bazar - potekal bo 14. in 15. septembra 2019 na Gospodarskem razstavišču

ZA DRUŽINE

Otroški bazar je popolno družinsko doživetje, ki vsako leto poskrbi za bogato sejemsko ponudbo otroških igrač, odejic, oblačil in copatkov, šolskih potrebščin, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne kreativne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope, pridobili pa boste tudi tisoč in en nasvet! 14. Otroški bazar bo tokrat potekal 14. in 15. septembra 2019 na Gospodarskem razstavišču.

ZA OTROKE

Oder zabave in smeha vabi z igrano predstavo Maša in medved in številnimi lutkovnimi in gledališkimi predstavami, vragolijami čarodeja Tonija in Sam Sebastiana, ogledali si boste lahko nastope mažorek, sabljanja in baleta.

 »FORTNITE« KORAKI NA OTROŠKEM BAZARJU

Na Odru zabave in smeha se bo slišala Bazarkova pesem, otroci pa se bodo lahko učili tudi izjemno znane plesne korake po vzoru priljubljene igrice Fortnite.

NA OTROŠKEM BAZARJU TUDI CHALLE SALLE!

V soboto, 14. septembra, bo vse obiskovalce navduševala tudi legenda hiphopa Challe Salle, ki bo poleg svojih najbolj zanimivih pesmi na voljo za podpisovanje zvezkov!

NOVO: FESTIVAL HIŠNH LJUBLJENČKOV

V okviru Otroškega bazarja v letošnjem letu organizatorji pripravljajo tudi poseben kotiček za lastnike in vse, ki razmišljajo o hišnem ljubljenčku. Ljubitelji mačk, psov, eksotičnih živali, akvaristike, glodalcev in ptic bodo na enem mestu na Festivalu hišnih ljubljenčkov pridobili relevantne informacije za svoje ljubljenčke. Poleg informacij in izdelkov na razstavnih prostorih bodo na voljo tudi predavanja in nasveti o prehrani, vzgoji, prihodu novega hišnega ljubljenčka, izbira prave živali glede na življenjski slog, aktivnosti, psihologija živali, odpravljanje strahu pred živalmi in pravilno spoznavanje otrok z živalmi!

V okviru festivala bo potekala tudi dobrodelna akcija, kjer bomo zbirali hrano, opremo, dekice, brisače, blazine in igrače brez polnila za vse zapuščene živali, ki na svoj novi topli dom še vedno čakajo v zavetiščih.

PROGRAM ZA NOSEČKE IN MLADE STARŠE

V okviru 6. Srečanja nosečnic in mladih staršev bodo potekala strokovna predavanja za lažjo pripravo na nosečnost, porod in otrokovo prvo leto. Za zamuditi pa ni niti intenzivna šola za starše skupaj s Porodnišnico Postojna in predavanje izr. prof. dr. Nataše Tul Mandić, dr. med. spec. gin in por. z naslovom Ultrazvok v nosečnosti, kdaj in zakaj! Vsi obiskovalci pa bodo na vhodu na srečanje prejeli tudi paket presenečenja, ki ga pripravlja Violeta Double Care.

PROGRAM NA ZUNANJI PLOŠČADI

Na zunanji ploščadi bodo družine lahko spoznavale službene živali in vozila Slovenske Policije, zakotalkale bodo lahko s kotalkami B2MS in se osvežile z odličnimi lučkami slovenskega podjetja LaPopsi.

Več na www.otroskibazar.si.

Otroški bazar

Oglasno sporočilo 

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

Ni objav za prikaz

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here