Pomoč bioresonančne terapije pri akutnih in psiholoških težavah

0
896

Bioresonančne terapije so uspečne pri akutnih in psiholoških spremembah. Tako za dojenčke kot za otoke in starše. Lokalno se jo lahko uporablja tudi pri nosečnicah, vendar je bolj priporočljivo, da se počaka hormonsko stabilizacijo in konec dojenja.

Bioresonančne terapije so uspešne tudi pri akutnih in psiholoških težavah. Pred terapijo je treba opraviti testiranje. Pregleda se možganske frekvence in organe ter ugotavlja, kateri organi niso energetsko dobro pretočni oziroma obstaja akutno ali kronično stanje. Tina Najdič, dipl. hol. energ. med., v videu pojasni, da tudi za hiperaktivnostjo lahko tiči alergija.

Prej kot pacient pride v ordinacijo, hitrejša je reakcija. Pomaga pri akutnih vnetjih ušes, anginah, dobro se lahko pozdravijo tudi pljučnice. Če terapija ne pomaga, pa seveda napotimo na antibiotik. Pri pripravah na cepljenje, ki so pogosto vprašanje oziroma izziv za starše, ne prepovemo neke vrste cepljenja, temveč rečemo, da je treba podpreti imunski sistem. Včasih pridejo tudi po cepljenju. Takrat vedno natančno preverimo živčevje, toksine, kaj se dogaja z delom imunskega sistema.

Obstajajo pa tudi nove ampule, ne samo možganske za določena stanja, ko so težave po stresih, ampak se lahko pogleda, ali gre npr. za psihozo. Potem se išče vzroke, zakaj. Za hiperaktivnostjo je skoraj vedno alergija, nekaj, kar otroka neprestano moti. Nekaj je v njem, kar je treba sprostiti. To so zadeve, ki pokažejo motnjo pri otroku. Vzrok pa tiči lahko čisto na bazičnem nivoju prehrane ali nepravilnega odhoda na spanje, nepravilne postavitve postelje, ki pomeni geopatski stres in podobno. Vedno preverjamo, kje otrok spi, kaj najpogosteje je in iz tega izhajamo.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Najdič

dipl. energ. hol. med., Ordinacija Tita, Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here