NovicePokukali smo v pravljičen svet nove trgovine Mali zakladi

Pokukali smo v pravljičen svet nove trgovine Mali zakladi

Včeraj, 9. 5. 2024 je odprla vrata nova trgovina Mali zakladi. Otvoritve smo se udeležili tudi iz uredništva BabyBook. Trgovina se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana. Na kar 1000 m² je predstavljena najboljša otroška oprema na svetu; otroški vozički, avtosedeži, otroško pohištvo, nosilke, gugalniki, sedeži za kolo, kolesa, poganjalci, bogat izbor otroških igrač, garderobe in modnih dodatkov za mame in otroke ter drugi priljubljeni izdelki priznanih blagovnih znamk.

Svet otroške opreme je izjemen

Danes so na tržišču na voljo inovativni izdelki, ki ne impresionirajo zgolj starše v veselem pričakovanju in izkušene starše, pač pa tudi širšo javnost. E-vozički, inovacije, kot je lupinica z integiranimi Isofix konektorji, izdelki, ki združujejo lastnosti dveh ali več izdelkov (“hibridi”), kot je na primer tricikel in voziček v enem in druge novitete, ki osupnejo, so samo delček čudovitega prodajnega ambienta trgovine, ki že 10 let navdušuje slovenske in tuje kupce, saj v trgovino Mali zakladi prihajajo stranke in navdušenci nad otroško opremo iz vse regije.

Mali zakladi so nekaj res posebnega

Trgovina Mali zakladi z izjemno dodelano estetsko podobo in sodobno opremljenim prostorom ter z resnično bogato ponudbo, v slovenski prostor in prostor v širši regiji prinaša nekaj svežega, drugačnega in nadvse privlačnega. “Trgovina na eni strani združuje vso vrhunsko otroško opremo in najnovejše inovacije, na drugi strani pa je pravljičen svet igračk za male zaklade. Tako smo zaokrožili zgodbo Malih zakladov in naredili velik korak v novo smer, zato v novi trgovini tudi krogi in okrogline, ki ponazarjajo novo poglavje. Že v preteklosti smo bili priljubljena prodajna postaja tudi za kupce iz tujine, predvsem iz Hrvaške in verjamemo, da bo z odprtjem nove trgovine tako slovenskih, kot tudi tujih gostov še več,” je na otvoritvenem dogodku povedala ustanoviteljica in direktorica Malih zakladov Petra Vrhovec Rozman.

Na otvoritvi ni manjkalo poznanih obrazov iz Slovenije in Hrvaške

Otvoritvenega večera so se med drugimi udeležili Lea Filipovič (Lepa Afna), Katarina Benček, Nika in Mark Vlahovič, Tjaša Hrovat Steklasa, Katka in Katja Bogataj, Alja Perne, Lara Nastran, Suzana Kozel, Milena Novak, Ana in Jure Laharnar. Gostom je zapela slovenska zvezda mladinske pesmi Evrovizije Ula Ložar in hrvaška pevka dua Colonia Ivana Lovrić. Ob nastopu Ivane Lovrić so Mali zakladi delili razveseljivo novico, da se v kratkem odpira tudi prva fizična trgovina Mali zakladi na Hraškem in sicer v Splitu.

Oglasno sporočilo

Prijavite se na e-nasvete strokovnjakov.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE VSEBINE