Nosečnost in razmerje na daljavo

Če je na poti otrok, da veselje ob tej novici partnerski zvezi velikokrat nov zagon. Vendar pa v vseh primerih bodoči starši ne delijo veselja tako neposredno: to je predvsem pri zvezah na daljavo, na primer če je vaš partner na vojaški misiji ali pa kako drugače dela v tujini. To je izziv, vendar ni ovira!

Končno noseča! Nosečnost lahko sproži številna čustva: veselje, navdušenje, strah, ljubezen, negotovost … kako srečni ste, če lahko te občutke delite s partnerjem. V nekaterih primerih pa par zaradi službenih razlogov živi ločeno, zato je med njima veliko kilometrov.

Samo zato, ker partner ne bo zraven, še ne pomeni, da morate z nosečnostjo živeti sami. Vaš partner vas bo podpiral, vendar na drugačen način. Razjasnite s svojim partnerjem, kako se boste spopadali z nosečnostjo skupaj. Vedno obstaja rešitev, vendar boste morali najti pravo pot. Torej upoštevajte možnosti in načine, kako si predstavljate nosečnost in kje vidite vašo družino. Mogoče bi bila rešitev selitev?

Vaš partner lahko z vami deli veliko lepih trenutkov in dogodkov, ne da bi bil ob vas. Zato je pomembno, da se vedno obrnete na svojega partnerja in ga vedno obveščate o pomembnih odločitvah. Poleg tega mu lahko veliko poveste o razvoju vašega otroka in mu pošljete fotografije vašega trebuščka. Preko video klicev prek interneta lahko občuduje vaš trebuh tudi v živo. Vaš partner bo z veseljem videl tudi ultrazvočne slike. Dokumentirajte nosečnost zanj. Nosečnost je lahko tudi priložnost za več obiskov.

Vir: Baby

Prijavite se na e-nasvete strokovnjakov.

Sodelujoči strokovnjaki

PODOBNE VSEBINE

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj