Nosečnost in bioresonančna terapija

0
2182

Bioresonančno terapijo se izjvaja tudi v nosečnosti, največkrat le lokalno terapijo. Možganske in druge regulativne terapije so primerne in se izvajajo z magnetom na nosečnico.

V videu, Tina Najdič, dipl. hol. energ. med., pojasni, da bioresonančna terapija v nosečnosti ni priporočljiva, kljub temu pa se v določenih primerih pod nadzorom izkušenega terapevta lahko izvaja. Z njo je mogoče vplivati tudi na nerojenega otroka.

Preden začnemo s testiranjem, povprašamo za nosečnost. Kot pri zobozdravniku, je moj nasvet vedno, naj se gospa oglasi čez devet mesecev. To ne pomeni, da pri nosečnicah ne delamo terapij. Priporočljiv je izkušen terapevt. Če ima nosečnica specifične težave, se pogovorimo in lahko izvajamo le lokalno terapijo. Možganske ali kakšne regulativne terapije so vedno dobrodošle tudi za nosečnico, npr. deblokada stresa ali odprava brazgotin. Delamo lokalno z magnetom na nosečnico. V osnovi pa mislim, da je bolje, da terapevti odslovimo nosečnice in počakamo, da se po porodu hormoni uravnovesijo in ženska preneha dojiti.

Ob koncu nosečnosti so posebni postopki, ko lahko vplivamo na otroka, vendar pa naj to vedno počne izkušen terapevt, kajti ko se izvaja terapija na nosečnici, so večinoma njene vibracije, plod pa ima morda neko drugo vibracijo. Nanj gledamo kot na neko novo bitje. V telesu se skorajda vsakič, ko priključimo napravo, telo postavi v razstrupljanje. Zato smo pri nosečnicah, predvsem zaradi otroka, previdni. Ko se pri nosečnici začne proces razstrupljanja s tem na nek način škodujemo otroku.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Najdič

dipl. energ. hol. med., Ordinacija Tita, Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here