Nosečniška oblačila

0
786
Nosečniška oblačila.
Nosečniška oblačila.

Nekateri butiki ponujajo najsodobnejšo modo, vendar je prav, da premislite, preden se odločite za drag kos garderobe, saj teh oblačil ne boste nosili dolgo. Če upate, da boste imeli več otrok, izbirajte med klasičnimi modeli, ki jih boste lahko ponovno oblekli čez nekaj let. Prav vam lahko pridejo tudi trgovine z rabljenimi nosečniškimi oblačili. Za nasvet lahko povprašate mlade mamice iz svoje okolice.

Ustvarite si lasten slognoseka_na_delu

Pomembno je, da se v oblačilih počutite udobno, ne le telesno, ampak tudi duševno. Izberite oblačila, v katerih se boste skozi vso nosečnost počutili privlačni. Oprijeti kroji, ki poudarjajo trebušček,  marsikdaj naredijo več za vašo novo postavo kot ohlapne obleke ali mahedravi puloverji. Vsekakor pa izberite nosečniška oblačila, ki ustrezajo vašemu osebnemu slogu in okusu.

Spodnje perilo

Potrebovali boste udoben modrček, ki vam bo nudil čvrsto oporo. Poiščite model s širokim pasom pod košaricama, širokimi naramnicami in nastavljivim hrbtnim delom. Verjetno se boste najbolje počutili v bombažnem modrčku. Kasneje v nosečnosti boste morda kupili tudi modrček z rahlejšo oporo, ki ga boste nosili ponoči med spanjem. Če nameravate otroka dojiti, boste morali kupiti tudi najmanj dva modrčka za dojenje. Z nakupom pa počakajte najmanj do 36. tedna nosečnosti, da boste lahko izbrali res pravo velikost.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here