Nosečniška moda skozi letne čase

0
532

Večina nosečnic mora kupiti nosečniška oblačila približno v 5. mesecu nosečnosti oziroma odvisno od tega, kako hitro raste trebušček. V tem času lahko nosite tudi partnerjeva oblačila, predvsem majice:). Kaj boste kupili, je odvisno tudi od letnega časa.

Pomlad: v tem letnem času so idealne pisane obleke. Pomemben je  zračen material pride. Spomladi lahko kombinirate kratko obleko z legicami, balerinkami in jakno. Barve spomladi ne postavljajo omejitev, zato si lahko mirne duše privoščite cvetlične vzorce.

Poletje: za razliko od pomladi lahko izpustite jakno in legice. Če je vaša nosečnost že precej napredovala in se v kratkih oblekah počutite neprijetno, si kupite dolgo obleko v hipi stilu. Poleg tega imate v široki obleki veliko prostora za trebušček, zato vas ne utesnjuje. V toplih poletnih barvah rumene in oranžne boste izžarevali sonce. Zračna alternativa poletni obleki so lanene hlače in dolga tunika iz tankega materiala. V tem primeru se omejite na naravne tone, kot bež in smetana.

Jesen: ko se temperatura spusti, je pomembno, da zaščitite svojega nerojenega otroka pred mrazom. Za to lahko poskrbite s pasom za trebuh, ki bo poskrbel za toploto. Oblačite se večplastno. V hladnih jesenskih mesecih nosimo oblačila z dolgimi rokavi ter iz materialov, kot sta bombaž ali jersey. Predvsem v trendovskih barvah, kot sta vijolična in turkizna ter v kombinaciji s škornji in trenčkotom, boste v koraku z modo.

Zima: v hladnem vremenu se oblecite v tople nosečniške hlače in pleteno jopico, ki jo lahko ovijete okoli trebuha.

Vir: Netmoms

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here