Ne zamudite že 6. SREČANJA NOSEČNIC IN MLADIH STARŠEV!

0
294
Otroški bazar
Otroški bazar

14. septembra se bo v sklopu Otroškega bazarja na Gospodarskem razstavišču odvijalo že 6. Srečanje nosečnic in mladih staršev, celodnevni dogodek za vse mlade starše, nosečnice in vse, ki načrtujejo družino. Okrogle trebuščke in mlade starše bomo opremili z vsemi informacijami, potrebnimi za ustrezno pripravo na starševstvo ter za veselo in razigrano prvo otrokovo leto.

NOV PROGRAM JE ROJEN!

V okviru 6. Srečanja nosečnic in mladih staršev bo potekala intenzivna šola za starše skupaj s Porodnišnico Postojna, kjer bo potekal poučen in pester program, namenjen vsem bodočim in novopečenim staršem. V okviru dogodka bo ves čas prisotna tudi babica, ki bo na voljo za najrazličnejša vprašanja, ki jih še niste uspeli zastaviti.

Program Intenzivne šole za starše bo razdeljen v 5 sklopov. V prvem sklopu bo potekalo predavanje Čisto prava nosečka, kjer se bomo pogovarjali o vseh nosečniških tegobah, ki se pojavljajo tekom devetih mesecev. V drugem sklopu 1, 2, 3 in že si (sta/ste) tu, bodo potekale priprave na porod pod vodstvom Babiške hiše. V tretjem sklopu, Značilnosti novorojenčka, bo govora o prvih urah po porodu, negi novorojenčka, prihodu dojenčka in spremembah v družini. V četrtem sklopu, Dojenje od A do Ž! boste spoznavali prednosti dojenja, tehnike dojenja, morebitne težave pri dojenju ter neznankah, ki se lahko pojavijo pred ali po porodu. V zadnjem, petem sklopu “Dobrodošla pomoč“ pri porodu: epiduralna analgezija, ultiva, pa vam bodo na voljo informacije o različnih protibolečinskih sredstvih, ki jih lahko dobite pri porodu.

TOP PREDAVANJE, KI GA NI ZA ZAMUDITI!

Pestremu programu  bo v soboto ob 17. uri sledilo še TOP predavanje Ultrazvok v nosečnosti – kdaj? Zakaj?, ki ga bo vodila vrhunska izr. prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med. spec. gin in por.

ŠE DVE PREDAVANJI V NEDELJO

V nedeljo bosta sledili še dve super predavanji in sicer ob 10. uri bo na sporedu Družinsko zobozdravstvo – kako z zgledom do zdravih mlečnih in stalnih zob?, ki ga bo vodil dr. Sebastjan Perko dr. dent. med., nanoznanosti in nanotehnologije, ob 15. uri pa bo predavanje z naslovom Odpiranje najbolj resnih tem z najmlajšimi, ki ga bo organizira Inštitut za zaščito otrok – Lunina vila.

PAKETKI PRESENEČENJA ZA VSE OBISKOVALCE

Vsi mladi in bodoči starši boste na vhodu Srečanja nosečnic in mladih staršev prejeli vrečke presenečanja, ki jih bo podarjala naša glavna sponzorska zvezda, Violeta Double Care (na voljo do razdelitve zalog).

14. in 15. September je vikend Otroškega bazarja

Srečanje bo potekalo v sklopu Otroškega bazarja, največjega družinskega dogodka v Sloveniji. Že 14. največji dogodek za družine bo tradicionalno poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope in še kaj. Letos bo prvič vzporedno z Otroškim bazarjem potekal prvi Festival hišnih ljubljenčkov. Ljubitelji mačk, psov, eksotičnih živali, akvaristike, glodalcev in ptic bodo na enem mestu lahko pridobili relevantne informacije za svoje ljubljenčke.

Na Odru zabave in smeha bodo med drugimi nastopili tudi Challe Salle, Ribič Pepe, Maša in Medved ter Artifex.

KAKO DO CENEJŠE VSTOPNICE?

Obiščite spletno stran in si pravočasno zagotovite cenejšo vstopnico:

https://www.otroskibazar.si/obiskovalci-prijava-ugodnejsa-vstopnica

www.otroskibazar.si

https://www.facebook.com/events/389828901881561/

oglasno sporočilo

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here