NovicePomagajte nam izbrati nov logotip za BabyBook

Pomagajte nam izbrati nov logotip za BabyBook

Kateri predlog logotipa ti je najbolj všeč? 


 

Povzetek žrebanja: 

Javno žrebanje je potekalo dne 26. 7. 2023 ob 10.00, v prostorih uredništva priročnika BabyBook, Za krajem 5, 1000 Ljubljana. V nagradni igri BabyBook in žrebu so sodelovali vsi, ki glasovali za njim najlepši predlog logotipa med 21. in 24. julijem 2023 (na anketi na linku, komentarju na IG ali FB).

Čestitke izžrebancem: 

  • Tamara Peterle
  • Rebeka Lužnik
  • Sonja Mikulan
  • Samantha Metelko
  • Urška Petrič
  • Anja Višček

*Preostale nagrajence dopišemo, ko potrdijo prevzem nagrade. 

Vsem sodelujočim, ki ste oddali glas za vam najlepši logotip se zahvaljujemo za oddan glas in sodelovanje pri soustvarjanju nove podobe BabyBook-a. Spremljajte nas še naprej, saj se prihaja osvežitev in tudi nova nagradna igra. :)


SPLOŠNI POGOJI NAGRADNE ANKETE 

Nagradna igra – predlogi logotipa – BabyBook.si

V nagradni igri – predlogi logotipa – BabyBook.si sodelujete vsi, ki se boste izpolnili vprašalnik: https://forms.gle/nNNdEfghuPaWMrYa8 ALI komentirali objavo na Instagramu oz. Facebooku.

Nagradna igra

Nagradna igra poteka od 21. julija do 24. julija 2023. Žrebanje bomo izvedli v prostorih organizatorja nagradne, MOGENAS Mladinski Mediji, d. o. o., Za krajem 5, 1000 Ljubljana. Upoštevani bodo samo obrazci, ki bodo izpolnili vsa polja.

Organizator nagradne igre podeljuje:

  • 9x slinček, ninica ali rutica.

Nagrajena oseba bo o nagradi obveščena po elektronski pošti v 8 dneh po žrebanju. Nagrajenec je upravičen do nagrade le, če organizatorju posreduje vse zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, davčna številka) ter poravna davčne obveznosti v roku 15 dni po obvestilu o prejeti nagradi. Sodelujoči se strinjajo z javno objavo imena, priimka in kraja bivanja v primeru, da so izžrebani. Nagrajena oseba mora pred prevzemom nagrade sama poravnati vse svoje davčne obveznosti (akontacijo svoje dohodnine in morebitne druge obveznosti). Akontacijo svoje dohodnine za prejeto nagrado mora nagrajenec v skladu s predpisi poravnati pri organizatorju igre pred prevzemom nagrade, organizator pa jo mora v skladu s predpisi za nagrajenca prenakazati na zakonsko predpisani vplačilni račun akontacije dohodnine pri FURS.

Nagrajenec mora nagrado prevzeti na sedežu podjetja MOGENAS, d. o. o., po predhodnem dogovoru, v roku 30 dni. Po tem roku pravica do nagrade ugasne, nagrada gre v sklad za novo žrebanje. Izdelki so razstavni eksponati in imajo lahko znake manjše obrabe. Dobitnik zaradi le teh ne more zahtevati zamenjave izdelka. Fotografije vseh nagrad so simbolične, barva izdelka bo naključna. Nagrado nagrajenec prevzame osebno po predhodnem dogovoru na naslovu organizatorja ali mu jo pošljemo na predlagani naslov, a v tem primeru poravna vse stroške pošiljanja. Nagrajenec v nobenem primeru ni upravičen do kakršnega koli denarnega izplačila, saj nagrad ni možno izplačati v denarju. V nagradni igri ne morejo sodelovati sodelavci družbe MOGENAS, d. o. o. in uredništva BabyBook. Organizator si pridržuje pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.

Zbrani podatki bodo uporabljeni zgolj za namen izvedbe žrebanja nagradne igre in obveščanja izžrebancev o prejemu nagrade. Shranjeni bodo zgolj za računovodske namene. Po zaključku nagradne igre pa bodo izbrisani.

Sodelujoči s sodelovanjem (oddajo komentarja, izpolnitvijo anketnega vprašalnika) jamčijo za resničnost podatkov in izrecno dovoljujejo organizatorju MOGENAS d. o. o., da do preklica hrani njihove podatke. Podatke obdelujemo za namene, za katere ima­mo izrecno soglasje ali zakonito oz. pogodbeno podlago. Obdelujemo jih v skladu z veljavnimi Pogoji zasebnosti, ki so vedno dostopni na spletnem mestu BabyBook.si.

 

Prijavite se na e-nasvete strokovnjakov.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE VSEBINE

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj