Načela zdravega življenjskega sloga

0
2383

Nasveti strokovnjakinje za zdrav življenjski slog niso zanemarljivi, je pa odločitev še vedno vaša, kako zdravo in razbremenjeno strupov boste živeli. Pijte čisto vodo, kvalitetno se naspite vsako noč, zdravo in redno se prehranjujte in živite v sožitju.

Če bomo upoštevali načela zdravega življenjskega sloga Tine Najdič, dipl. energ. hol. med., bomo ostali zdravi in bomo telo sproti razbremenili pred strupi.

Nujno je ustrezno spanje, ne samo časovno, ampak tudi na mestu – v zdravi postelji. Druga stvar je hrana. Hrana nam potisne ali odvzame energijo. Hrana je osnova. Če je mogoče, se po šesti uri ne je, ob 6. uri, ko vstanemo, pa se dobro najemo, lahko tudi česa sladkega. V tem času to ne bo težava. Pri otrocih je sicer težko, vendar načeloma je tako, naj zvečer vsaj ogljikovih hidratov ne jedo. Otroci lahko za večerjo jedo ribe, belo meso ali zelenjavno juho.

Tretja točka je čista voda. Pije se jo po požirkih skozi ves dan. Najpomembnejši čas je po 3. uri, ko je v skladu s tradicionalno kitajsko medicino, načinom in urnikom katere sledi tudi bioresonanca, vse do 7. ure treba pogosteje piti. Temperatura vode naj bo sobna ali mogoče tudi malce bolj topla. Pri dojenih dojenčkih vode ne dodajamo. Kar otrok potrebuje, ima v materinem mleku. Če pa ugotovimo, da otrok kaže znake, da nečesa ni dovolj, to mama začuti, takrat se začne z dodajanjem čiste, na začetku prekuhane zdrave vode. Tudi pri otrocih spodbujamo pitje, predvsem, ker otroci vedno želijo piti le sladko. Mame in ostali, ki smo v vlogah vzgojiteljev, moramo biti pozorni. Če vode ni, tudi po terapiji ne pride do čiščenja.

V družini mora biti nek duh, sožitje. V družini je več generacij. Otrok se mora dobro počutiti. Mama dobro ve za vsakega otroka posebej, kaj je treba, da se bo dobro počutil. Zelo pomembno je, kako vključiti novega otroka z otroki, ki že so v družini. Celotno zadevo je treba narediti bolj mehko. Velikokrat pridejo težave, ko prvi otrok ne sprejme drugega. Treba je delati na počutju prvega in drugega otroka.

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno. Kliknite tukaj.

Ni objav za prikaz

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj