NosečnostKuponi BabyBook: ugodnosti za vas

Kuponi BabyBook: ugodnosti za vas

Preberite priročnik BabyBook o nosečnosti, dojenčkih in starševstvu, v katerem so zbrani kuponi BabyBook. Vsako leto zahvaljujoč našim cenjenim partnerjem obdarimo nosečnice oz. bodoče mlade starše z izvodi Priročnika BabyBook in s paketkom BabyBox. V priročniku so zbrane tudi številne ponudbe naših partnerjev.

Uporabni nasveti strokovnjakov

Z uporabnimi nasveti in vsebinami pokrivamo vse prelomne točke od zanositve, nosečnosti, poroda, dojenčka, otroka, starševstva in partnerstva – temelj za novonastalo in mlado družino od zanositve do šole.

Izvod Priročnika za bodoče mlade starše BabyBook in BabyBox lahko BREZPLAČNO prejmete v materinskih šolah/šolah za starše oz. pri vašem ginekologu v vašem zdravstvenem domu ali zasebnem ginekologu, v porodnišnici in v nekaterih ultrazvočnih ambulantah ter nuhalnih, kjer opravljajo preglede nosečnic. Izvod Priročnika Baby Book Malček pa boste prejeli ob vstopu otroka v vrtec.

Vsi kuponi BabyBook so zbrani našem YouTube kanalu – tukaj

Priročnik BabyBook

Vsako leto pri pripravi vsebin k sodelovanju povabimo strokovnjake in poznavalce. Skupaj zberemo koristne nasvete, ki pokrivajo obdobje od nosečnosti do 6. leta starosti otroka. Priročnik BabyBook vam nudi dragocene usmeritve skozi vsako fazo starševstva. Od pričakovanja nosečnosti, priprave na porod, samega poroda, pa vse do prvih mesecev z dojenčkom.

V Priročniku BabyBook Malček pa boste ob strokovnih nasvetih prehodili pot od vzgoje in uvajanja malčka v vrtec ter predšolsko obdobje, vse do priprav na izzive in radosti starševstva ter partnerstva.

Do sedaj smo uspešno sodelovali z:

  • Več kot 300 STROKOVNJAKI, ki so soustvarjali naše vsebine.
  • Posneli smo preko 600 VIDEO NASVETOV, ki vsebujejo dragocene nasvete strokovnjakov.
  • Naš portal vsebuje več kot 3.000 UPORABNIH VSEBIN, ki jih nenehno nadgrajujemo.

Z našimi nasveti in vsebinami zajemamo vse pomembne mejnike, od načrtovanja nosečnosti, nosečnost, porod, skrb za dojenčka, otroštvo, starševstvo do partnerstva. Predstavlkamo trden temelj za novonastalo in mlado družino.

Prijavite se na e-nasvete strokovnjakov.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE VSEBINE