Kaj kupiti dojenčku za darilo

0
2317
Darilo.
Darilo.

Velikokrat smo v dilemi, kaj kupiti novorojenčku in njegovim staršem, ko gremo prvič na obisk. Tukaj je nekaj predlogov.

– Koristna darila, kot so oblačila, plenice in drugi pripomočki za otroka. Vendar pa je dobro tudi vedeti, kaj mlada starša potrebujeta za dojenčka. Ni namreč navdušujoče, ko dobita že deseto odejico.

– Darila z osebno noto – lahko se da napis (ime dojenčka ali datum rojstva) na kakšen kos oblačila, slinček ali kapico.

–         Če ste v trgovini videli nekaj, kar se vam zdi kot nalašč za dojenčka, pa je cena višja, kot si jo lahko privoščite, se zmenite s prijatelji, sorodniki, in kupite skupno darilo.

Ko gre za rojstva, se seveda najprej misli na darilo za otroka, ne pa ravno za starše. Mladi starši pa so sicer zadovoljni že z malo pozornostjo. V tednih po porodu bo sploh mamici prijalo razvajanje za dušo in telo, lahko ji kupite kozmetiko, dišeče svečke, eterična olja ali pa ji privoščite masažo ali razvajanje v wellness centru, kjer si bo lahko znova napolnila svoje baterije. Lahko pa sami izdelate bone in jih podarite staršem. To so lahko boni za skupni izlet ali pa jim podarite bon, s katerim jim nudite varstvo otroka za nekaj uric, ki jih bosta lahko mlada starša izkoristila zase.

Vir: Rund-ums-Baby

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here