Kaj je smejoči porod

0
1476

Oglejte si video in ugotovite, kaj je to smejoči porod.

Pri porodu je pomembna sproščenost, ki nam omogoča, da se telo hitro odzove na popadke in s tem pospešimo dogajanje, pojasnjuje Anita Mazij, dipl. med. s. S pomočjo zanimive tehnike poskusite svoje misli pozitivno naravnati, saj bo tako tudi za otroka lažje.

Nosečnost
Nosečnost

Smejoči porod je tisto, pri čemer govorimo o določenih načelih, ki se jih držimo. Kako pozitivno, miselno programiranje, da lahko dojemamo nosečnost kot nek veličasten, pozitiven dogodek, ki pomaga tudi pri premagovanju bolečin. Hkrati pa to zelo dobro vpliva tudi na otroka, saj če je mati pozitivno naravnana, je tudi otrok bolj vesel.

Katera pa so ta osnovna načela? Španski kirurg uporablja pozitivno psihološko anestezijo, pozitivno miselno programiranje, ki vpliva na to, da ne čutimo bolečin, ker se koncentriramo na določene točke v mišičnem tkivu, ki pomagajo aktivacije pozitivne energije. Porod po tej teoriji poteka popolnoma naravno, bolečine ublažimo popolnoma naravno, brez zdravil, sproščenost pa pomaga, da porod poteka lažje in hitreje. Z nekaterimi tehnikami dihanja je pomembno, da so sproščene, to je tisto, kar jim najbolj pomaga.

Sodelujoči strokovnjaki:

Anita Mazij

diplomirana medicinska sestra

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here