Izvorna celica d.o.o. – vaš varuh zdravja že 10 let

0
731

V Izvorni celici d.o.o. smo se posvetili varnemu shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice.

Zdravje vašega otroka je neprecenljivo. Vsak starš si ga želi obvarovati in negovati ter najti tudi rešitve za nepredvidljive situacije v prihodnosti. Pomoč pri tem največjem življenjskem izzivu  vam nudi zanesljivi družinski zaveznik Izvorna celica d.o.o. V Izvorni celici d.o.o. smo se posvetili varnemu shranjevanju matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice.

Zato smo združili moči z vrhunsko banko matičnih celic – FamiCord Group. Največja banka v Evropi in peta največja na svetu, gradi svoje zaupanje staršev ne samo s kakovostno hrambo matičnih celic, ampak tudi z največjim številom uporabljenih vzorcev za zdravljenje z matičnimi celicami – preko 2.200*.

Naša banka je omogočila zdravljenje z matičnimi celicami iz lastne popkovnične krvi že številnim otrokom. To sta za nas hkrati priznanje in spodbuda: priznanje, da je naše večletno delo obrodilo sadove in spodbuda, da se še naprej izpopolnjujemo in raziskujemo možnosti zdravljenja s pomočjo matičnih celic.

Matične celice – zaklad iz popkovnične krvi

Telo novorojenčka je bogato z dragocenimi, močnimi in vitalnimi matičnimi celicami. Devet mesecev so načrtovale in gradile telo novega človeškega bitja.

Pri ustvarjanju in delovanju našega telesa sodeluje na milijone celic. Vse imajo svojo funkcijo in vlogo, specializirano za delovanje določenega dela telesa. Ravno v tem pa se matične celice razlikujejo od ostalih celic v telesu. Preoblikujejo se lahko v katerokoli drugo vrsto celic v organizmu, ki so bile med procesom staranja, zaradi bolezni in poškodb uničene. So vir vseh celic v telesu in so ravno zaradi sposobnosti regeneracije poškodovanih tkiv edinstvene v medicini.

Ob rojstvu veliko teh dragocenih celic najdemo v krvi popkovine, ki jo zdravnik po prerezu drži v rokah. Pri porodu se lahko odvzamejo neboleče in enostavno.

Z matičnimi celicami se zdravi različne bolezni že več kot 30 let, med njimi tudi:

Avtizem, cerebralna paraliza, levkemija, amiotrofična lateralna skleroza (ALS), poškodbe hrbtenjače, aplastična anemija, maligni tumorji, spina bifida, mišična distrofija, epilepsija, diabetes tip 1, idr.

6 osnovnih značilnosti matičnih celic iz popkovnice:

  1. Imajo sposobnost, da gredo skozi delitev celic in ohranijo nediferencirano stanje.
  2. Ker se jih odvzame ob rojstvu, niso podvržene posledicam procesa staranja. Stare so le devet mesecev in zaščitene pred različnimi zunanjimi vplivi. Zato zagotavljajo hitrejše zdravljenje.
  3. Znajo poiskati in prepoznati okužene celice in tkiva v telesu ter tako pomagajo pri procesu zdravljenja. Imajo praktično neomejeno možnosti diferenciacije v druge tipe celic odraslega človeka.
  4. S primarnim tipom matičnih celic iz popkovnične krvi se lahko zdravi številne smrtno nevarne bolezni.
  5. Kri iz popkovine vašega otroka ima edinstvene prednosti v primerjavi z matičnimi celicami iz kostnega mozga. So mlajše, vitalnejše in niso bile izpostavljene vplivom okolja. Vendar lahko popkovnično kri vašega otroka shranite le enkrat v življenju – ob rojstvu.
  6. Veljajo za osnovo pri regenerativnih terapijah tako za vašega otroka kot tudi za vse ostale družinske člane: mamo, očeta, brata ali sestro.

V svetu se vedno več staršev odloči za shranjevanje matičnih celic iz popkovnice svojega otroka. Zato vam predlagamo: še pred rojstvom svojega otroka razmislite o shranitvi matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice. Z našo pomočjo lahko svojemu otroku omogočite, da mu bo sodobna medicina vedno dostopna.

*(podatek iz 31.12.2018)

Obiščite: http://www.izvorna-celica.si/

Elektronska pošta: [email protected]

Telefonska številka: 080 2423

Oglasno sporočilo 

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

Ni objav za prikaz

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here