Idealna soba za kobacanje

2825
Kobacanje.
Kobacanje.

Ne le igračk, tudi vsega otroškega pohištva vam ni treba kupovati v dragih trgovinah. Spodaj opisane materiale boste zagotovo našli doma ali pa jih kupili za malo denarja.

– Dva stola drug za drugim predstavljata svetel tunel za kobacača začetnika.

– Z odejo prekrita mizica postane šotor.

– Z baloni napihnjena blazina je večno priljubljena.

– Napihljiva zračna blazina (včasih bolj, včasih manj napihnjena), vzmetnice, kovčki in velike blazine so imenitne ovire, čez katere se otrok lahko plazi. S temi predmeti lahko naredite pravi poligon!

– Če imate doma morda dva holahup obroča in tenko telovadno blazino (približno 80 x 200 cm), lahko naredite zračen, zgoraj odprt poltunel: med obroča vstavite upognjeno blazino, tako da se prilega njuni obliki.

– Zaboj s praznimi litrskimi plastenkami je zelo primeren za vstajanje ob opori. Ko otrok že stoji, iz zaboja navdušeno jemlje steklenice. Pozneje bo užival tudi v zlaganju steklenic nazaj v zaboj.

– Stopnice lahko naredite iz napihljive blazine, vzmetnice in trdega vzglavnika. Ali pa vzemite večjo kartonsko škatlo (npr. od plenic) in jo napolnite s starim papirjem ter jo postavite pred kavč. Pred škatlo pa lahko postavite še manjšo napihljivo blazino ali vzmetnico in dobili boste tri stopnice.

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno. Kliknite tukaj.

Ni več objav