Idealna soba za kobacanje

0
2443
Kobacanje.
Kobacanje.

Ne le igračk, tudi vsega otroškega pohištva vam ni treba kupovati v dragih trgovinah. Spodaj opisane materiale boste zagotovo našli doma ali pa jih kupili za malo denarja.

– Dva stola drug za drugim predstavljata svetel tunel za kobacača začetnika.

– Z odejo prekrita mizica postane šotor.

– Z baloni napihnjena blazina je večno priljubljena.

– Napihljiva zračna blazina (včasih bolj, včasih manj napihnjena), vzmetnice, kovčki in velike blazine so imenitne ovire, čez katere se otrok lahko plazi. S temi predmeti lahko naredite pravi poligon!

– Če imate doma morda dva holahup obroča in tenko telovadno blazino (približno 80 x 200 cm), lahko naredite zračen, zgoraj odprt poltunel: med obroča vstavite upognjeno blazino, tako da se prilega njuni obliki.

– Zaboj s praznimi litrskimi plastenkami je zelo primeren za vstajanje ob opori. Ko otrok že stoji, iz zaboja navdušeno jemlje steklenice. Pozneje bo užival tudi v zlaganju steklenic nazaj v zaboj.

– Stopnice lahko naredite iz napihljive blazine, vzmetnice in trdega vzglavnika. Ali pa vzemite večjo kartonsko škatlo (npr. od plenic) in jo napolnite s starim papirjem ter jo postavite pred kavč. Pred škatlo pa lahko postavite še manjšo napihljivo blazino ali vzmetnico in dobili boste tri stopnice.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

Ni objav za prikaz

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here