Hlače iz jeansa že za dojenčke

0
1198
Jeans za dojenčke
Jeans za dojenčke

Danes je jeans za dojenčke lahko dosegljiv, poleg tega pa je moderen in odporen. Vendar pa je vprašanje, ali je lahko škodljiv pri razvoju dojenčka.

Jeans za dojenčke je praktičen, saj je vzdržljiv, moden in odporen pri plazenju, packanju s hrano ali pa raziskovanju tal. Majhne kavbojke so dosegljive na vsakem koraku. Vendar pa že odrasli vemo, da nas jeans lahko ovira pri gibanju.

Ortopedi tako nad jeansom za dojenčke niso ravno navdušeni, saj je tesen in debel, kar otroke ovira pri njihovem gibanju. Če se mu ne morete upreti, nekaj dejstev:

  • Hlače pred uporabo operite, da se nekoliko zmehčajo in se otroku bolje prilagajajo. Prav tako je bolje kupiti rabljene kot nove.
  • Hlače s pasom majhnemu otroku pogosto zdrsnejo dol, saj njegova projekcija medeničnega dna še ni tako izrazita, da bi hlače ostale na njem.
  • Naramnice čez ramena lahko ovirajo širitve hrbtenice.

Zato je bolje izbrati oblačila iz mehkejšega materiala, ki ne bodo ovirala dojenčka pri gibanju, najbolje bombaž ali pa bambus. Pri tem pazite, da je ekološki, prijeten na otip in dovolj nežen za občutljivo dojenčkovo kožo.

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno. Kliknite tukaj.

Ni objav za prikaz

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj