Igre z otrokomOtroške risanke, knjige, TV, računalnikEnostavni pustni kostumi, ki jih lahko izdelate kar sami

Enostavni pustni kostumi, ki jih lahko izdelate kar sami

Ker se bliža tisti čas v letu, ko se vsi radi preoblečemo v naše najljubše živali, pravljična bitja in risane junake je čas, da začnemo razmišljati kateri pustni kostum bomo letos oblekli. In ker vemo, da so pustni kostumi kar dragi, smo vam pripravili 5 idej za pustne kostume in maske, ki jih lahko izdelate kar doma!

1.   Gasilec/gasilka

Najpopularnejši junaki iz našega vsakdana. Gasilsko uniformo pa lahko za nekaj evrov izdelate kar sami doma. Postopek najdete tukaj.

 

2.   Pust z dojenčkom

Za vas smo izbrali 3 ideje, ki so primerne za vašega dojenčka in ki so tako enostavne, da jih lahko naredite v parih minutah. Torej, kako našemiti vašega dojenčka, si preberite tukaj.

3.   Več kot 15 idej za pusta hrusta

Družinske maske so vedno nekaj posebnega, mar ne? Letos ste lahko čebelja, mišja ali kokošja družina! Lahko pa se vsak po svoje našemite v eno izmed 15 idej za pustne maske. Najdete jih tukaj.

4.   Poleg kostuma poskrbite tudi za poslikavo obraza

Za pravo pustno doživetje poskrbite tudi za poslikavo obraza z motivi primernimi za metuljčka, tigra, spider man-a in še mnogo drugih. Nekaj idej za poslikavo obraza najdete tukaj.

Prijavite se na e-nasvete strokovnjakov.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE VSEBINE

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj