Bioresonančna terapija pri otroku

0
532

Pogosto se na bioresonančnega terapevta obrnejo tisti, ki imajo težave s kožo. Bioresonančna terapija pri otroku je zelo hitra, enostavna in običajno so starši zelo zadovoljni, ker terapija ni invazivna in hitro učinkuje.

Tina Najdič, dipl. hol. energ. med. v videu razloži kako se izvaja bioresonanca pri otroku, starejšem od 6 mesecev in da so reakcije, ki predstavljajo odziv imunskega sistema, lahko zelo močne, kar naj staršev ne prestraši.

Takrat je zadeva malo lažja. Na otroka gledamo celostno, kot na samostojno bitje, brez materinega mleka. Zdaj lahko nastopijo že vsi alergeni. Otrok se običajno že hrani, zato natančno preverimo hrano. Toksine povežemo z mikroorganizmi.

Starši prinesejo vzorec urina, blata ali sline. Velikokrat delam s slino, to je neka osnovna, tudi bazična terapija pri bioresonanci. Uporabljamo tudi ušesno maslo in solze. Možnosti za testiranje in terapijo je torej več. Tudi odzivi pri otroku so močnejši, saj se dela z njegovimi izločki. Terapije so malce daljše, nekajminutne, vendar pa so tudi reakcije velikokrat bolj burne. Otroci namreč zelo hitro odreagirajo, pojavijo se visoke vročine, bruhanje, driska ali atopijska koža, zaradi katere pogosto pridejo otroci v starosti od enega do dveh let. Koža postane še bolj pordela in srbeča, otroci ne spijo, imajo ranice. To včasih koga lahko celo odvrne od tovrstne terapije.

Vemo, da je imunski sistem odreagiral na neko draženje ali na terapijo. To je dobro. Končno se je odzval oziroma se postavlja. S to terapijo treniramo njegov lasten imunski sistem, da se odziva na vse mikroorganizme iz okolice in toksine, ki jih je lahko prenesel tudi preko dedovanja.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Najdič

dipl. energ. hol. med., Ordinacija Tita, Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here