Indikacije za bioresonanančno terapijo in potek terapij

0
445

Pred bioresonančno terapijo je treba opraviti testiranje. S pacientom se terapevt dogovori za dobro uro ali dve in testira njegovo celotno energetsko telo. S to metodo je mogoče testirati alergije, mikroorganizme, degenerativna obolenja, avtoimunske bolezni ipd.

Tina Najdič, dipl. hol. energ. med., v videu razloži, da je bioresonanančna terapija hitra in enostavna energetska metoda predvsem za otroke, našteje pri katerih stanjih pomaga in opiše potek testiranja, ki se opravi pred začetkom terapij. S to metodo je mogoče testirati alergije, mikroorganizme, degenerativna obolenja, avtoimunske bolezni ipd. Pomaga tudi pri akutnih stanjih, kot je vnetje ušes, in celo pri hiperaktivnosti, za katero pogosto stoji alergija.

Bioresonanca je zelo popularna v smislu zdravljenja alergij. Alergiki prihajajo skoraj vsakodnevno. V preteklosti je zaslovela, ker je hitra in enostavna energetska metoda predvsem za otroke. S to metodo je mogoče odlično testirati alergije, mikroorganizme, degenerativna obolenja, avtoimunske bolezni, tudi zobe. To pomeni, da testiramo zobni fokus ali katerikoli drug fokus v telesu.

Pred terapijo je treba opraviti testiranje. S pacientom se dobimo za dobro uro ali dve in testiramo njegovo celotno energetsko telo. Pregledamo možganske frekvence in organe ter ugotavljamo, kateri organi niso energetsko dobro pretočni, obstaja akutno ali kronično stanje, ali obstaja težava v smislu mikroorganizmov, alergijske reakcije ali toksinov. S testom iščemo vzrok težave. Glede na testiranje napravimo načrt dela za kasnejše terapije, ki potekajo v smislu kaskad. To pomeni, da začnemo z osnovno terapijo, ki lahko naredi kaskado vseh ostalih sprememb v telesu. Že s prvo ali drugo terapijo torej lahko zelo razbremenimo naše telo.

Sodelujoči strokovnjaki:

Tina Najdič

dipl. energ. hol. med., Ordinacija Tita, Podutik

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here