10 osnovnih kosov oblačil za nosečnico

0
476
noseost_roke_na_trebuhuu

Ste noseči in še vedno želite biti oblečeni lepo in elegantno, kljub nenehnemu spreminjanju telesa?

Kavbojke – Pri nakupu materinskega jeansa posezite po temnejših barvah. V predelu trebuha naj bodo kavbojke ohlapne, najbolje je, če imajo nastavljiv pas. Nekatere kavbojke pridejo pod, nekatere pa nad trebuh. Katere vam bolj odgovarjajo, boste ob pomerjanju ugotovili sami.

Majice naj bodo udobne – Majice in topi so največkrat iz bombaža, v predelu trebuha pa so okrepljeni z lycro ali spandeksom.

Udobni čevlji – Kupite si takšne čevlje, ki jih boste lahko obuli z lahkoto. Ob primernem letnem času so zelo primerne balerinke ali čevlji z nizkimi petami, ki jih lahko enostavno obujete tudi takrat, ko se že težko sklanjate.

Tunika – Tunike so in, prav tako pa so zelo udobne. Trebuhu, dojkam in bokom nudijo dovolj prostora.noseost_roke_na_trebuhuu

Legice – udobne in elegantne so udobne, rastejo z vami in se držijo noge. Posebne nosečniške imajo pas, ki raste s trebuhom in se razteza čezenj. Nosite lahko tudi navadne legice, in sicer tako, da elastiko pač potisnete pod trebuh.

Obleka – izberite obleko, ki je elastična in bo rastla skupaj z vašim trebuhom.

Mehka volnena jopica – nekateri proizvajalci ponujajo jopice, ki so spredaj daljše, kot zadaj. Lahko jo nosite odpeto, če je hladno, pa jo zapnete.

Krilo iz raztegljivega materiala – Temno krilo za nosečnice ravnega kroja naj bo prav tako udobno s posebnim pasom, ki bo rasel s trebuhom. Če želite nekoliko skriti svoj trebuh, se morate odločiti za raztegljivo krilo A-kroja.

Hlače – Najbolje je, da se odločite za hlače v temno modri ali črni barvi klasičnega kroja. Lycra v materialu zagotavlja udobnost brez pritiska. Biti vam morajo ravno prav dolge.

Pas za trebuh – kombinirate ga lahko z različnimi slogi. Če vam je majica prekratka, enostavno povlecite pas čez trebuh. Na splošno sega do bokov, vendar ga lahko potegnete tudi pod trebuh.

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here