Kako olajšati uvajanje goste hrane?

Postati mamica je največja sreča in hkrati velika odgovornost, ki jo prinese življenje. Svojemu otroku želite ponuditi le najboljše, a kaj ko velikokrat zmanjka časa in energije.

0
109

Zdravo uvajanje goste hrane s shranjevanjem v vakuumu

Kako postoriti hišna opravila, posvetiti dovolj pozornosti otroku, pripraviti sveže obroke tudi do 5-krat dnevno in odpeljati malčka na svež zrak vsaj 1-krat dnevno … Že sliši se nemogoče.

Prvi obroki goste hrane so pripravljeni z veliko ljubezni in iz najbolj kakovostnih živil. S pomočjo Statusovih vakuumskih posod za otroško hrano poskrbite, da ostanejo polni vitaminov in hranilnih snovi več dni.

Enkrat tedensko pripravimo sveže obroke

Čas, ko otrok počiva oz. ga čuva nekdo drug, izkoristite kakovostno. Vzemite si čas zase in naredite nekaj, kar vam bo povrnilo energijo. En dan v tednu pa izkoristite za pripravo obrokov za malčka. Shranjevanje v vakuumu do 4-krat podaljša kakovost in obstojnost živil ter omogoča pripravo obrokov v naprej, brez skrbi, da bi živila izgubila hranilne vrednosti. Če skuhane kašice in narezane zelenjavno-sadne prigrizke shranite v Statusove vakuumske posode za otroško hrano, na naraven način podaljšate obstojnost živil in se rešite skrbi za cel teden. Ko nastopi čas za naslednji obrok, danes ali čez štiri dni, posodico le pogrejete v vroči vodi ali mikrovalovni pečici in lačnemu otroku ponudite prigrizek doma ali na sprehodu.

Obroke pripravite, ko imate čas in zavakuumirate.

Vrhunski, živilsko neoporečni materiali

Za naše malčke želimo le najboljše. Statusove vakuumske posode za otroško hrano so narejene iz vrhunskega Tritana, ki je brez BPA. Material je živilsko neoporečen ter ne prevzema barv in arom živil. Statusove vakuumske posode za otroško hrano so primerne za uporabo v zamrzovalniku, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju in tudi pri večletni uporabi bodo ostale v enakem stanju kot ste jih kupili.

Iz vrhunskih materialov. Oblikovane so tako, da maksimalno izkoristijo razpoložljivi prostor.

Premišljena oblika pokrovov

Poseben dizajn pokrovov vakuumskih posod za otroško hrano omogoča shranjevanje posodic ene na drugo, kar vam prihrani veliko dragocenega prostora v hladilniku in zamrzovalniku. Za polno glavo drugih skrbi imajo Statusove vakuumske posode za otroško hrano na pokrovu tudi koledar, s katerim označimo datum shranjevanja obrokov ali rok trajanja shranjenih živil.

 

Na pokrovu posodic je priročen koledar, s katerim označite datum shranjevanja živil.

Živih barv in ravno pravega volumna

Statusove vakuumske posode za otroško hrano volumna 0, 15 l so na voljo so v petih živahnih barvah – sinje modri, temno roza, živo zeleni, klasični beli in pozitivno oranžni. Kupite jih lahko posamezno ali v 5-delnem setu z ročno vakuumsko črpalko.

5-delni set Status vakuumskih posod za otroško hrano vključuje tudi ročno vakuumsko črpalko, ki je nujna za ustvarjanje vakuuma.

Nasvet:

Vakuumsko shranjevanje živil podašlja obstojnost živil. Ker ste za malčka uporabili najboljša, doma vzgojena živila in ravno tisti dan otrok ni bil razpoložen za gosto hrano, shranite za kasneje ali za jutri.

ALI STE VEDELI?
Vitamini in minerali se v vakuumu bolje ohranijo, saj ni prisotnega kisika, ki pospešuje oksidacijo živil. Tudi po večletni uporabi vakuumskih posodic, bodo te enake kot prvi dan, kakovostni materiali se ne uničijo, spraskajo ali poškodujejo.

Ko otroci odrastejo …

Ko otroci pridno jedo kosilo z ostalimi družinskimi člani, lahko vakuumske posode za otroško hrano uporabite za začimbe, drobne predmete, kot so šivanke, baterije ali vijaki ali pa za lasne okraske svoje male lepotičke.

 

0.15-litrske Statusove posodice so koristne za shranjevanje začimb ali drobnih živil. Red v kuhinji je zagotovljen.

Več informacij: https://www.status.si/shop/vakuumske-posode-za-otrosko-hrano/

Sodelujoči strokovnjaki:

Prejmite redne uporabne informacije za vašega otroka Brezplačno.

NAPIŠITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here